GheestigeWillem is gevestigd op het Noordereiland
Catering vegetarisch biologisch.Hoe we werken
Met enkel biologische ingrediënten, kookt GheestigeWillem een groot assortiment aan verrassend lekkere en bijzonder kleurrijke gerechten en hapjes. Buffet of diner op maat We kunnen een buffet of diner op maat samenstellen, rekening houdend met je wensen en je budget, maar je kunt ook ons menu bekijken en een keuze maken uit de kaart. Bestellen Bij voorkeur ontvangen wij je bestelling minimaal een week van te voren. De schalen waarin de bestellingen geleverd worden dienen schoon te worden teruggegeven. Bij ongeschoond retour rekenen we afwaskosten, 5% op de bestelling (exclusief btw en bezorging). Wij koken van maandag t/m vrijdag. In het weekend zijn we gesloten. Soms zijn we er ook wat langer niet: Hieronder vermelden we de betreffende data. Van 23 december t/m 2 januari zijn we afwezig. [email protected] 010 477 20 20 Bezorgen
Van maandag tot en met vrijdag worden bestellingen bezorgd op de zaak of bij je thuis. Dat gebeurt in de stad zoveel mogelijk per fiets. De gerechten zijn dan verpakt in duurzame wegwerpverpakking. De hier aan verbonden bezorgkosten bedragen € 12,50 exclusief btw. Grotere bestellingen gaan per auto. Deze worden geleverd in mooie schalen. Binnen Rotterdam rekenen we daarvoor € 16,50 per bestelling (ex btw / incl. ophalen van de schalen) Buiten de stad kost bezorgen €20.-- ex.btw per uur reistijd. (heen en weer) |
GheestigeWillem, met afstand de lekkerste!
Wie we zijnAl bijna 40 jaar vernieuwend en toonaangevend Els Kronberg, oprichter van GheestigeWillem en grondlegger van restaurant Bla Bla in Delfshaven, kookt al meer dan dertig jaar vegetarisch en is nog steeds toonaangevend. De bedrijfsnaam GheestigeWillem werd gekozen toen zij in de jaren negentig begon als traiteur en cateraar vanuit de Rotterdamse Willem Buytewechstraat, genoemd naar de bekende 17e eeuwse schilder van die naam. Buytewech kreeg van tijdgenoten de bijnaam ‘GheestigeWillem’ vanwege zijn vrolijke en kleurrijke schilderijen. Vrolijk en kleurrijk, dat past bij de gerechten van Els, vandaar dat zij zijn bijnaam geleend heeft. Later verhuisde het bedrijf naar de Nieuwe Binnenweg. Tegenwoordig concentreert GheestigeWillem zich geheel op catering.
|